Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.

Електричні кола постійного і синусоїдного струмів. Методичні вказівки до виконання самост. робіт і контр. завдань з дисц. "Основи електротехніки і електроніки"


В наявності 156 з 156 примірників.


Номер документа в системі:34938
Автор:Запорізьк. нац. техн. ун-т. Каф. констр. та технолог. вир-ва радіоапар.
Назва документа:Електричні кола постійного і синусоїдного струмів. Методичні вказівки до виконання самост. робіт і контр. завдань з дисц. "Основи електротехніки і електроніки"
Видавництво:ЗНТУ
Місто видання:Запоріжжя
Рік видання:2004
УДК621.3.011(076)
Мова документуУкраїнська
Шифр документу621.3
Аннотація№1316 У методичних вказівках до виконання самостійних робіт і контрольних завдань з дисципліни "Основи електротехніки і електроніки" наведено матеріали з двох тем: електричні кола постійного струму та електричні кола синусоїдного струму. Користуючись посібником, студент має змогу виконати самостійну роботу і контрольні завдання. Теоретичні знання, які студенти набувають при вивченні дисципліни, закріплюються виконанням самостійної роботи. До її складу входять комплексні задачі з обчислення режимів електричного кола при постійних і синусоїдних струмах, які оформлюються у вигляді розрахунково - графічного завдання. Вихідні дані до цих задач, методичні вказівки до їх виконання і приклади обчислень надаються у розділах 1 і 2. Для закріплення теоретичногоматеріалу проводиться також самостійна робота під керівництвом викладача. Під час цих занять окрім означених задач розглядають методи розрахунків резонансних явищ, трифазних кіл, перехідних процесів в електричних колах, визначення параметрів транзисторіві
Кількість сторінок55 с.
Повернутися до переліку бібліотечних фондів